Sabtu, Oktober 14, 2017

First Time bawa Keluarga Bercuti

Assalamualaikum. hahaha. Kelakar je tajukkan? first time bawa keluarga bercuti. Tapi tulah hakikatnya. pergi bercuti ke mana? entah. diorang kata nak gi Langkawi. nak gi bila? kata diorang lagi Hari Ahad sampai Khamis. 15/10/2017-19/10/2017. Pergi dengan apa nanti tu? diorang rancang nak gi dengan ETS sampai Arau, naik teksi sampai Kuala Perlis, naik feri sampai Jeti Kuah, naik kereta yang di sewa sampai ke Chenang Rest House. Hamboi, berkenderaan awam betul... almaklumlah, tak pernah pergi bercuti bersama-sama keluarga. Semua rasa teruja, Abi, Ummi, kakak, Abang Ngah, Makcik-makcik diorang dan mungkin tidak ketinggalan Alfatih. dia pun rasa teruja jugak kot walaupun umur baru 6 bulan. hahaha. ke mana la nak berjalan-jalan kat sana nanti. kena cari maklumat dalam alam maya ni tempat-tempat menarik yang boleh dikunjungi. dulu masa kawan-kawan sekolah menengah gi Langkawi tahun 1999, saya tak ikut. macam-macam hal. sekarang dah tua baru terhegeh-hegeh nak gi Langkawi. orang lain dah sampai ke luar negara dah bercuti, kau baru nak bawa family gi Langkawi Mi. nasib ler... hahaha. Doakan keselamatan, kesejahteraan dan kemudahan kepada kami sepanjang masa ya kawan-kawan. terima kasih.

Tiada ulasan:

Catat Komen

komen sikit...